9. septembril toimus Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminar

Foto: Robi Zuts

9. septembril kell 10-15 toimus Lodjakojas (Ujula 98, Tartu) Tartumaa toidupiirkonna visiooniseminar. 

Visiooniseminari pressiteade ja ettekanded:

Pressiteade

Seminari kava ja taustauuringut tutvustavad slaidid 

Ülevaade Euroopa ja Eesti suundumustest toiduvaldkonna arendamisel 

Eesti toit 2021+

Päevakava:

I osa kl 10.00-12.00

  • Tartu linnapea Urmas Klaasi tervituskõne
  • Ülevaade Euroopa ja Eesti suundumustest toiduvaldkonna arendamisel – Rando Värnik (Eesti Maaülikool), Marko Gorban (Maaeluministeerium)
  • Tartumaa toiduvaldkonna uuringu ja selle peamiste järelduste tutvustamine – Jaan Urb (OÜ Cumulus Consulting)
  • Sõnavõtud ettevõtjatelt ja teistelt partneritelt kohaliku toidu edendamisel  – Kristo Raud (AS Salvest), Joel Ostrat (OÜ Gustav Cafe), Elke Lillemets (OÜ Marjamaa Talu), Triin Pikk (SA Tartu 2024), Marleen Viidul (Autovabaduse puiestee)

12.00-13.00 Võrgustumise lõuna Tartumaa maitsetega

II osa kl 13.00-15.00    

Tartumaa toiduvaldkonna väljakutsed ja visioon. Arutelu ja töögruppe juhib Jaan Urb (OÜ Cumulus Consulting)

  • Miks on toiduvaldkonna arendamine Tartumaal oluline?
  • Milline võiks olla Tartumaa toidupiirkonna soovitud tulevikupilt? Milliseid samme tuleb selleks teha?

Toidustrateegia visiooniseminar toimus URBACT rahvusvahelise koostööprojekti „Food Corridors" raames.

Lisainfo: Kristiina Tammets, kristiina@tas.ee, 5340 9873.

 

   Send article as PDF   

Projektitoetused

Noortefondi uued taotlusvoorud toimuvad 2022. a.

Rohkem infot:   

 https://tartumaanoored.ee/noortefond/                                         

 

  • Tegevuskalender

    << Sep 2021 >>
    ETKNRLP
    30 31 1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 1 2 3